Serengeti: niet te evenaren topkwaliteit

Een zonnebril heeft een belangrijke functie, want deze brillen moeten je ogen beschermen tegen de zon. Daarom is het belangrijk om te investeren in een bril van een echt topmerk, zodat je je ogen de beste bescherming geeft. De brillen van Serengeti voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat is niet gek, want dit merk is altijd op zoek naar nieuwe technologieën om hun brillen nog beter te maken. Zo zorgen ze voor een groter contrast, worden storende kleuren moeiteloos uit het beeld gefilterd en is de vervelende schittering van de zon ook verleden tijd. Dit is de reden waarom de brillen van Serengeti de eerste keuze voor topsporters, piloten en coureurs zijn.

Serengeti voor piloten

Hoe weet je zeker dat Serengeti een absoluut topmerk is? Je hoeft alleen maar te weten wie deze kwalitatieve zonnebrillen allemaal dragen. Zo zijn piloten verplicht om te vliegen met zonnebrillen van Serengeti, vanwege hun hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de glazen niet polariserend, waardoor piloten moeiteloos de schermen van hun vliegtuig af kunnen lezen. Tegelijkertijd beschikken de glazen ook over contrastverhogende eigenschappen. Dat stelt piloten in staat om met nog meer precisie voor zich uit te kijken. Een heldere kleurperceptie, duidelijke contouren en glasheldere glazen die voor een onverstoord zicht zorgen: dat is de kwaliteit die Serengeti keer op keer weet te beloven.

De juiste bril voor de meest extreme omstandigheden

Wie zich in een extreme omstandigheid bevindt, moet sowieso een optimaal zicht hebben. Daarom ontwikkelen de makers van Serengeti speciale brillen die uitermate geschikt zijn voor allerlei soorten sporters. Zo zijn deze zonnebrillen een must binnen de Formule 1 wereld, aangezien de brillen zich moeiteloos aanpassen aan de veranderende lichtinval tijdens het rijden. Het merk heeft daarnaast ook speciale brillen ontwikkeld voor alle sporters die met intense lichtinval te maken krijgen. Denk aan golfers, skiërs en surfers: fanatiekelingen die de hele dag in de volle zon staan. Dankzij een speciale lijn contrasterende zonnebrillen, zijn ook deze sporters in staat om doelgericht en fanatiek aan de slag te gaan.

 

 Meer lezen over Serengeti op onze merkenpagina

Gepatenteerde technologie

Een van de grootste kwaliteiten van Serengeti is dat dit brillenmerk altijd op zoek is naar nieuwe manieren om te innoveren. Daarom bevatten de zonnebrillen gepatenteerde technieken die ervoor zorgen dat jij altijd optimaal zicht hebt. Denk hierbij aan de polariserende filter die 100% van alle lichtreflecties absorbeert. Dankzij deze filter is vervelende lichtinval verleden tijd, zelfs wanneer je op een zonnige dag in de auto rijdt. Daarnaast hebben de glazen ook een fotochromatische eigenschap. Hierdoor kleuren de glazen moeiteloos mee met het zonlicht, zodat je altijd een helder beeld hebt en goed voor je uit kunt zien. Deze techniek komt vooral goed van pas op besneeuwde pistes, maar ook tijdens het golfen. Als laatste is er de special control filter: een filter die ervoor zorgt dat je prachtige heldere kleuren ziet door je Serengeti zonnebril.

De ongekende kwaliteit van Serengeti

Wanneer je investeert in een kwalitatieve zonnebril, is het fijn om te weten dat deze ook jarenlang meegaat. Daar hoef je geen moment aan te twijfelen wanneer je een bril koopt van Serengeti. De brillen van dit merk gaan namelijk moeiteloos vijf tot zes jaar mee, zelfs wanneer je ze intensief gebruikt. De ontwerpers van het merk vinden het namelijk belangrijk om alleen met de meest kwalitatieve materialen te werken. Hierdoor zijn de glazen bestand tegen vervelende krassen, maar kan de montuur ook tegen een stootje. Dat is maar goed ook, want je wilt jouw Serengeti zonnebril het liefst iedere dag van het jaar dragen. Bij dit merk mag je bovendien rekenen op een ongekende glaskwaliteit. Er zijn weinig zonnebrillen die dezelfde heldere blik geven als de designs van Serengeti.

Jouw eigen Serengeti bril?

Een Serengeti zonnebril is de ideale investering voor iedereen die van optimaal zicht wil genieten tijdens het autorijden, sporten of wandelen. Dankzij moderne technologieën voldoen de brillen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ze bovendien ontzettend duurzaam. Dat is alleen niet alles. Je wilt namelijk ook dat jouw zonnebril een uitstraling heeft die bij je past. Stoer, uitdagend en tijdloos: dat is de look waar Serengeti voor gaat. Met strakke monturen in simpele kleuren kan je deze zonnebrillen moeiteloos combineren met je outfit.

 

Wil je graag een statement maken? Dan zijn de gekleurde glazen van het merk de ideale keuze. Kan jij niet wachten om ook de kwaliteit van dit merk te gaan ervaren?