EMPORIO ARMANI

Al sinds 1975 timmert Giorgio Armani aan de weg als een van de meest toonaangevende ontwerpers voor mannen en vrouwen, met collecties vol tijdloze designs. Het jeugdige merk Emporio Armani moet een andere kant van de designer laten zien: modern, speels en vooruitstrevend. De brillen van dit merk zijn van de hoogste kwaliteit, maar zijn daarnaast ook sprankelende accessoires die iedere outfit opvrolijken. 

Wil je de unieke collectie van

EMPORIO ARMANI bij Brilart ontdekken?

De bekende ontwerper Giorgio Armani had al een naam voor zichzelf gemaakt toen hij in de jaren tachtig het merk Emporio Armani oprichtte. De brillen van dit nieuwe merk moesten dezelfde stijl en kwaliteit uitdragen waar Armani om bekend staat, maar dan met een moderne en vernieuwende twist. Klassieke designs worden jeugdiger gemaakt dankzij strakke lijnen en opvallende vormen, met hier en daar met een unieke kleur. 

De ontwerpers van Emporio Armani zijn bovendien niet bang om unieke materialen te gebruiken. Naast kunststof en metaal vind je ook designs terug die rubber bevatten of waarvan de glazen van echt kristal zijn gemaakt. Grensverleggend met een oog voor luxe en stijl: dat is waar Emporio Armani voor staat. Modeliefhebbers maken dan ook moeiteloos een statement met de speelse designs van dit jeugdige merk. 

De brillen bieden de beste UV-bescherming en zorgen voor een kraakhelder zicht

De brillen van Emporio Armani zijn niet alleen bekend geworden vanwege hun opvallende vormen en trendy stijl, maar ook vanwege hun kwaliteit. De brillen bieden de beste UV-bescherming en zorgen bovendien voor een kraakhelder zicht. Dankzij de comfortabele pasvorm draag je deze monturen iedere dag met plezier! 

 

Ben je op zoek naar een nieuwe bril waarmee je jouw persoonlijkheid echt kunt laten spreken? Shop dan de trendy designs van Emporio Armani in onze webshop

Nieuwe brillen van EMPORIO ARMANI