OAKLEY

Wie het heeft over kwalitatieve brillen, heeft het over Oakley. Dit innovatieve merk is altijd op zoek naar manieren om jouw zicht te verbeteren. HD brilglazen die precies de juiste hoeveelheid kleur en licht doorlaten, monturen die perfect aansluiten op je gezicht en een stijlvolle look: dat is wat de designers van Oakley jou kunnen beloven. 

Wil je de unieke collectie van

OAKLEY bij Brilart ontdekken?

In 1975 werd het brillenmerk Oakley opgericht door Jim Jannard. Het was zijn doel om brillen te creëren voor mensen die altijd alles op alles zetten om de beste resultaten te behalen. De sporters en actievelingen die geen genoegen nemen met slechte kwaliteit, zij zouden zijn brillen dragen. Het resultaat was een brillenmerk dat vanaf het eerste moment echte designproducten ontwikkelt voor sporters van alle niveaus. 

 

Een van de specialiteiten van Oakley is het creëren van perfect zicht. De brilglazen van dit merk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn bovendien voorzien van de laatste technische snufjes. Hierdoor is het mogelijk om altijd de juiste bril voor de juiste gelegenheid te vinden. Kleurfilters, anti-spiegellagen en glashelder zicht zijn de norm. 

Een van de specialiteiten van Oakley is het creëren van perfect zicht

De designers zorgen er bovendien voor dat iedere bril van Oakley een perfecte pasvorm heeft. Dankzij soepele scharnieren en flexibele neuspads zit iedere bril als gegoten. 

 

Ook de look van de brillen wordt niet vergeten. Een stoere en sportieve stijl passen helemaal bij dit brillenmerk, maar dat is niet het enige wat Oakley in huis heeft. Zo kan je ook bij dit merk terecht voor verfijnde monturen gemaakt van titanium, die ideaal zijn voor iedere dag. 

Nieuwe brillen van OAKLEY