RED

Waar maak je een kind nou gelukkiger mee dan met een trendy bril met een kleurrijke look? Dat dachten de ontwerpers van Red ook. Dit brillenmerk weet precies wat kinderen willen en passen hun designs moeiteloos aan op de drukke levens van de allerkleinsten. Het is dan ook niet voor niets dat de monturen van dit merk bijna onverwoestbaar zijn: ze zijn namelijk ideaal om te dragen tijdens het spelen!

Wil je de unieke collectie van

RED bij Brilart ontdekken?

Sinds 2008 doen Bas en Mirjam van Hensbergen er alles aan om hippe en trendy brillen te ontwerpen voor kinderen van alle leeftijden. Dat doen zij met hun eigen brillenmerk Red. Dit merk weet dat niet alleen volwassenen op zoek zijn naar stijlvolle monturen. Kinderen willen er namelijk ook leuk bijlopen en hun persoonlijkheid laten zien.

Niet alleen volwassenen zijn op zoek naar stijlvolle monturen, ook kinderen willen hun persoonlijkheid laten zien.

Daarom vind je bij dit brillenmerk alleen maar moderne designs terug die helemaal bij de trends van nu passen. Vooral de kleuren van het merk zijn opvallend. Roze, blauw en rood komen allemaal voorbij, want kinderen houden natuurlijk van een beetje kleur in hun leven. Ingetogen zwart en bruin horen ook in de collectie van Red thuis.

 

De ontwerpers hebben niet alleen maar oog voor design. Ze weten namelijk ook dat kinderen onvermoeid lopen, springen en spelen. Daarom moeten kwalitatieve kinderbrillen ook tegen een stootje kunnen. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, zoals Mazzuchelli acetaat, zijn de brillen van Red ijzersterk. Bovendien is hun design perfect afgestemd op de gezichtjes van kinderen. Hierdoor blijven de monturen goed op hun plek zitten en kan ieder kind ongestoord spelen, zelfs met een bril op.

 

Wil je de kwaliteit van dit kindermerk zelf ontdekken? Shop dan de leukste Red kinderbrillen in onze webshop!