Wij zoeken versterking voor onze winkel in Heule   Bekijk de volledige vacature 

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

VERONIKA WILDGRUBER

Trendsetters zijn niet bang om gewaagde combinaties te maken, ze houden van een beetje avontuur en willen graag opvallen. Voor deze mensen zijn er de brillen van Veronika Wildgruber. Deze Duitse ontwerpster heeft een naam voor zichzelf gemaakt dankzij haar voorliefde voor speelse vormen en geometrische monturen. Strakke lijnen worden moeiteloos gecombineerd met opvallende kleuren, voor een bril die je het liefst elke dag draagt.

Wil je de unieke collectie van

VERONIKA WILDGRUBER bij Brilart ontdekken?

In 2010 kwam Veronika Wildgruber voor het eerst in the picture toen zij vier handgemaakte monturen presenteerde in samenwerking met bekende brillenontwerper Jacques Durand. De Duitse ontwerpster viel meteen op dankzij haar liefde voor modern design met een eigenwijze twist. Ze is niet bang om opvallende vormen en kleuren te gebruiken, zodat al haar monturen een uitgesproken stijl krijgen.

Grote inspiratiebronnen voor de collecties van Veronika Wildgruber zijn de toekomst, architectuur en geometrie

Tijdens het ontwerpproces laat Veronika Wildgruber zich vooral leiden door de materialen die ze gebruikt. Volgens de ontwerpster spreken alle materialen namelijk voor zich, en geven zij duidelijk aan welke vorm en stijl perfect bij ze past. Hout, acetaat en titanium horen allemaal bij de collecties van dit brillenmerk thuis. De designer is niet bang om opvallende combinaties te maken. Kleuren die je nooit bij elkaar ziet worden moeiteloos vermengd in één montuur, net als vormen die mijlenver van elkaar af lijken te staan.

 

Dat maakt de eyewear van Veronika Wildgruber de perfecte keuze voor modebewuste mensen die op zoek zijn naar trendy accessoires. Grote inspiratiebronnen voor de collecties van Veronika Wildgruber zijn de toekomst, architectuur en geometrie. Het is dus niet gek dat de vorm van deze brillen het meest opvallende element is.

 

Ben jij op zoek naar een brillenmerk van de toekomst? Bekijk dan onze collectie Veronika Wildgruber brillen in de webshop!