Ga voor de perfecte lens bij Brilart

Voor een bril ga je langs bij je opticien zodat deze de juiste sterkte heeft. Maar doe je dit ook voor je lenzen? De meeste mensen durven dit nogal eens vergeten. Nochtans volstaat een gewone ‘standaardlens’ niet voor een maximaal kijkcomfort. Het kan zelfs schade aan de ogen veroorzaken. In dit blogbericht geven we je meer informatie over de beste lens en bespreken we een stappenplan om jouw perfecte lens te vinden. Wist je trouwens ook dat een verzorging van de lenzen cruciaal is? Later meer hierover.

Oog voor je ogen

Bij Brilart hechten we belang aan een correcte lensaanpassing. Wij kiezen voor jou lenzen die qua materiaal, diameter, kromming en sterkte het beste comfort en het scherpste zicht geven. De kromming van de lens moet zo goed mogelijk passen op de kromming van het oog. De diameter beschrijft dan weer de breedte van de lens, vaak tussen 13 en 15 mm. Eenmaal je lenzen volledig zijn aangepast aan jouw noden, geniet jij van een optimaal draagcomfort, een perfect zicht en gezonde ogen.

de perfecte lens dankzij Brilart
Ga voor de perfecte lens

5 stappen naar de ideale lens

Brilart volgt vijf stappen om op zoek te gaan naar jouw perfecte lens.

  1. Professionele oogmeting.
  2. Bespreking welk soort lenzen voor jou in aanmerking komen.
  3. Meegeven van proeflenzen incl. vloeistof.
  4. Lens aanpassen aan jouw sterkte.
  5. Opvolging en eindcontrole.

De bekendste lenzenmerken zijn vertegenwoordigd in het aanbod van Brilart zoals Acuvue, Biomedics, Dailies, Purevision, en SofLens. We komen met alle merken tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen van de klant.

Belang van verzorging

Naast de lenzenmerken, biedt Brilart ook verzorgingsproducten aan voor je lenzen. Dat is mogelijk met een van de vele lenzenvloeistoffen die wij in het aanbod beschikbaar hebben.

Lenzen nodig of wil je meer weten? Maak je afspraak online en we helpen je met plezier verder.

Lees ook:

Hoelang mag je je lenzen dragen?

8 misverstanden over contactlenzen

Op zoek naar de perfecte lens? Maak een afspraak of bezoek onze lenzenshop voor meer info!