Bescherm de ogen van je kind met kinderzonnebrillen

Er is natuurlijk niks zo fijn als lange dagen in de zon samen met jouw kleintje. Je doet er dan wel alles aan om hem of haar te beschermen. Zonnecrème, de juiste kleding en natuurlijk ook een zonnebril. Wist je dat er talloze kinderzonnebrillen worden gemaakt die helemaal zijn aangepast aan de wensen van de allerkleinsten? Ze zijn kleurrijk, zitten comfortabel en bieden bovendien de beste bescherming. Dat is belangrijk, want je wilt natuurlijk het allerbeste voor jouw kind, ook op het gebied van bescherming tegen de zon.

De kwaliteit van een kinderzonnebril

De ogen van jouw kleine deugniet zijn heel gevoelig, het is dus belangrijk om een zonnebril te kopen die de juiste bescherming biedt. Dat hoeft gelukkig helemaal niet duur te zijn, maar hoe weet je nu precies dat een kinderzonnebril de juiste kwaliteit heeft? Dat ontdek je door op de categorie van de bril te letten. Zonnebrillen hebben vijf categorieën, aangeduid van 0 tot 4. Hoe hoger dit getal, hoe meer bescherming de bril biedt tegen schadelijke UV-stralen. Een categorie 4 bril houdt bijna 100% van de straling tegen, zodat de ogen van je kind optimaal beschermd zijn. En moet je daar de hoofdprijs voor betalen? Zeker niet!

Hippe merken voor jonge stijliconen

Ook de allerkleinsten willen er natuurlijk leuk bijlopen met hun nieuwe zonnebril. Gelukkig zijn er verschillende merken die stijlvolle kinderzonnebrillen uitbrengen voor een betaalbare prijs. Zo is er het merk IZIPIZI: een jong merk dat kleurrijke designs maakt voor kinderen van alle leeftijden. Het maakt namelijk niet uit hoe jong ze zijn, want ook baby's kunnen gewoon beschermd worden met een kwalitatieve zonnebril. Iedere bril heeft een strak design en wordt opgeleukt met een mooi kleurtje. Zo draagt jouw kleintje met plezier een bril wanneer de zon schijnt.

 

Lees ook: Lenzen voor kinderen

Een kinderzonnebril bij Brilart

Ben jij op zoek naar een geschikte zonnebril voor jouw kind? Dan moet je bij Brilart zijn. Wij hebben heel wat vrolijke kinderzonnebrillen in onze collectie die geschikt zijn voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Kom dus vooral een keer met je deugniet langs bij Brilart.