Winkelmandje is leeg

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

LAFONT

Negentig jaar ervaring, ongeëvenaarde expertise met de nadruk op elegantie en sterke familiewaarden - allemaal ondersteund door een naam met vertrouwen: Lafont. Brillen gemaakt in Frankrijk die de Parijse chic toegankelijk hebben gemaakt.

De collecties brillen van Lafont hebben één ding gemeen: een subtiel rebels, discreet avant-gardisch vleugje aan verfijning. Meer dan 200 kleurencombinaties en een selectie van unieke mix-en-match materialen: printstoffen ingeklemd tussen twee vellen acetaat, panterontwerpen, hoorn en schildpad. Elk frame zit vol verrassingen! Een diepgeworteld erfgoed van de Franse cultuur merk je in elke brilmontuur van Lafont.

 

De productiegeschiedenis van Lafont gaat meer dan veertig jaar terug. Bovendien is er een nauwe samenwerking met de in Jura gevestigde fabrikant Thierry SA. Om deze unieke samenwerking en inspanning te onderstrepen, heeft het designhuis zich geregistreerd voor OFG-certificering, waarbij het bevestigt dat deze producten 100% in Frankrijk zijn vervaardigd. Na beoordeling van de aanvraag en een audit door een geaccrediteerde onafhankelijke organisatie (Bureau Veritas) kreeg Lafont loon naar werken. Franse kwaliteit, gewaarborgd!