ANDY WOLF

Andy Wolf staat voor unieke brillen, handgemaakt in Oostenrijk. Drie vrienden, Andreas (Andy), Wolfgang (Wolf) en Katharina, startten met de productie van klassieke en hedendaagse brillen. In 2006 stelden ze zichzelf de vraag: waarom kunnen brillen niet de flair hebben van andere lokale producten zoals wijn?

Wil je de unieke collectie van

ANDY WOLF bij Brilart ontdekken?

In datzelfde jaar werkte Andy Wolf al met 17 personeelsleden. Na de zoektocht naar een eigen identiteit steeg hun aantal snel door naar 58. Het bedrijf bloeide en bloeit nog steeds. Momenteel vind je Andy Wolf bij gespecialiseerde brillenwinkels, alsook bij Brilart, in 45 verschillende landen.

Andy Wolf staat voor unieke brillen,

handgemaakt in Oostenrijk

Elke stap in het productieproces is in handen van Andy Wolf. Van bij de prototypes tot de productie en distributie. Ze behandelen elk facet met de grootste zorg. Enkel voor één aspect – acetaat - gaan ze te rade bij Italiaanse specialisten. En dit omwille van een evidente reden: de absolute topkwaliteit. Op die manier garanderen ze de beste duurzaamheid van hun klassieke en vaak onconventionele brilmonturen.

Nieuwe brillen van ANDY WOLF