CABRIO BY HOET

Een milieuvriendelijke bril van Belgische makelij met een rebels kantje. Hoet, in samenwerking met Materialise, print hem voor je uit.

Wil je de unieke collectie van

CABRIO BY HOET bij Brilart ontdekken?

We waren op slag verliefd op de 3D-laser-geprinte brillencollectie ‘Cabrio by Hoet’. De brillen worden niet alleen op een milieuvriendelijke manier gemaakt; ze onderscheiden zich ook door hun uniek en modieus design met een verfijnde kwalitatieve afwerking.

 

De overheersende gedachte dat duurzame mode enkel voor geitenwollensokkendragers is, die bij volle maan rond een kampvuur dansen en kumbaya zingen is niet meer. Wil je modebewust zijn, dan doe je dit ook milieubewust.  Fast fashion is out, slow fashion is in. Als pionier heeft ‘Cabrio by Hoet’ zero waste brillen op de kaart gezet. De 3D-printtechnologie is een ecologisch productieproces, waarbij er geen restafval is. Bieke Hoet zorgt voor de briljante ontwerpen en de brillen worden lokaal geproduceerd in kleine oplages. #ikkoopbelgisch

 

een degelijke bril met een missie

“Wil je modebewust zijn, dan doe je dit milieubewust. Fast fashion is out, slow fashion is in.”

 

De 3D-printtechnologie overstijgt de beperkingen van traditionele productieprocessen. De techniek biedt een eindeloze vrijheid voor design en stijl. Niet je doorsnee bril dus, maar een unieke bril met een sportieve look en ongeziene details.

 

Voor de Cabrio SX liet Hoet zich inspireren op de kledinglijn van het getalenteerd Kortrijks muziekduo ‘SX’ met Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet. De kledinglijn wordt gekenmerkt door het gebruik van welvende lijnen en verschillende materialen, meteen ook de basis voor de SX-brillenlijn, waarbij 3D-geprint plastiek en metaal afwisselend gebruikt worden.

In onze huidige wegwerpmaatschappij brengt Hoet een degelijke bril met een missie. Het goed gevoel bij de aankoop van een Cabrio-bril krijg je er gratis bij. Want geef toe, net zoals wij bij Brilart, draag ook jij graag je steentje bij.

Nieuwe brillen van CABRIO BY HOET