ODETTE LUNETTES

Odette Lunettes is een Belgisch brillenmerk uit Antwerpen. Opgericht in 2015 door tv-bekendheid en social media influencer Eline De Munck en tv-regisseur Bob Geraets.

 

Eline kon geen brillen naar eigen smaak vinden en wilde mensen met vergelijkbare problemen helpen door haar eigen stijl van brillen te creëren.

Wil je de unieke collectie van

ODETTE LUNETTES bij Brilart ontdekken?

Odette Lunettes wordt gezien als een tijdloos mode eyewear label met een edgy touch. In slechts 3 jaar tijd werd Odette Lunettes een populaire stijlreferentie in België en overschreed onlangs internationale grenzen. Veel beroemdheden hebben bewezen trotse ambassadeurs van Odette Lunettes te zijn.

 

Odette Lunettes is vooral geliefd bij het jonge publiek. Niet enkel jong qua leeftijd, maar vooral qua ingesteldheid. Want after all: age is just a number. Het zachte prijskaartje voor een Odette Lunettes is dan ook een sterke troef. Samen met de hippe en trendy brilmonturen, weet Eline De Munck menig brillenliefhebbers’ harten sneller te doen slaan.

Als fashion item maken de brillen van Odette Lunettes jouw look af

Soms zijn de brillen van Odette Lunettes wat extravaganter, maar nooit over the top. Als fashion item maken ze jouw look af. Vooral wanneer je rekent op wat extra cachet. Met een uitgebreid assortiment is Brilart trots op zijn aanbod aan Odette Lunettes brillen.

Nieuwe brillen van ODETTE LUNETTES