LINDBERG

Lindbergbrillen vertellen de wereld dat je een andere manier van denken hebt. Trouwe klanten hebben waardering voor hun uitzonderlijke design en hoogwaardige materialen. Elk frame is een statement inzake esthetiek, technische innovatie en onberispelijk vakmanschap.

Wil je de unieke collectie van

LINDBERG bij Brilart ontdekken?

Alles wat ze bij Lindberg doen, is doordrenkt van de Deense designtraditie van discrete, klassieke elegantie en doordachte eenvoud. Lindbergontwerpen hebben tientallen prestigieuze designawards gewonnen.

 

Lindbergbrilmonturen zijn als geen ander. Lindberg beroept zich op een unieke mix van compromisloze aandacht voor detail, gepatenteerde technologieën en individueel vakmanschap om een opmerkelijke visuele impact te creëren.

een combinatie van unieke materialen, zelf ontwikkelde productietechnologieën en het beste van individueel vakmanschap

De Lindbergbrillen zijn voorzien van materialen van verantwoorde herkomst die zijn geselecteerd omwille van hun tijdloze elegantie, uitzonderlijke sterkte en onderscheidende visuele impact. Deze exclusieve materialen bevatten titanium, acetaat, goud, platina en diamanten - en bepaalde Lindbergmonturen zijn ook beschikbaar in opvallend natuurlijk dierenhoorn.

 

Gepatenteerde technische innovaties van Lindberg, samen met zorgvuldig ontworpen en vervaardigde details, hebben een revolutie teweeggebracht in de moderne brillen. Lindberg verwijderde alles wat niet essentieel is - inclusief alle schroeven, klinknagels en lasnaden. Dit betekent dat Lindbergbrilmonturen ongelooflijk sterk en flexibel zijn - maar toch tot de lichtste en meest comfortabele ter wereld behoren.

 

Brilmonturen van Lindberg, een combinatie van unieke materialen, zelf ontwikkelde productietechnologieën en het beste van individueel vakmanschap. Elk frame wordt met de hand afgewerkt en individueel genummerd. Een unieke keuze voor unieke personen. Een missie waar we ons met plezier achter scharen.

Nieuwe brillen van LINDBERG