GIGISTUDIO

GIGI Studios, voordien GIGI Barcelona, haalt zijn inspiratie uit kunst en de nieuwste trends. GIGI Studios kiest voor kwaliteit en verfijnde esthetiek. De ontwerpers van de handgemaakte brillen en zonnebrillen laten zich naast kunst ook inspireren door de muziek- en filmwereld van de laatste jaren. Vintage met een tijdloze en moderne twist, originele ontwerpen en innovatieve designs. 

Wil je de unieke collectie van

GIGI STUDIOS bij Brilart ontdekken?

De brillen staan garant voor kwaliteit wat in ieder detail terugkomt. Het merk streeft een balans na tussen design, creativiteit, mode en prijs. Het is niet geheel onlogisch dat GIGI Studios zijn oorsprong kent in Barcelona, de Spaanse lifestylehoofdstad straalt innovatie, originaliteit en duurzaamheid uit. De monturen zijn gemaakt van edele materialen zoals natuurlijke acetaat. Het katoengehalte zorgt dan weer voor comfort en soepelheid. 

Wist je trouwens dat GIGI Studios een familiebedrijf is? De grootvader richtte in de jaren zestig een van de eerste brillenfabrieken op in een wijk in het hart van Barcelona. GIGI Studios, een brillenmerk met geschiedenis.

Nieuwe brillen van GIGISTUDIO