KOMOREBI EYEWEAR

Less is more: dat is het motto van het Belgische merk Komorebi. Dit jonge brillenmerk laat zich inspireren door moderne stijlen en lijnen, maar weet altijd weer een unieke twist aan ieder design te geven. Hierdoor zijn de brillen van dit merk prachtige eyecatchers die tegelijkertijd bij iedere outfit passen.

Wil je de unieke collectie van

KOMOREBI EYEWEAR bij Brilart ontdekken?

De visie van Komorebi zit hem al in de naam. Komorebi is namelijk Japans voor "licht dat door de bomen schijnt". Dit licht is subtiel en bijna onopvallend, maar wanneer je iets langer kijkt, ontdek je unieke kleuren en vormen die je nergens anders vindt. Dat is de stijl die de brillen van het merk ook uit moeten dragen: subtiel en tegelijkertijd betoverend.

 

De ontwerpers houden alle designs sober en ingetogen, maar iedere bril krijgt ook een opvallende touch mee. Zo is de kleur misschien simpel, maar heeft de montuur misschien net een andere vorm dan je gewend bent. Door de perfecte balans te vinden tussen opvallende elementen en ingetogen designs, zijn de brillen van Komorebi zeker tijdloos te noemen.

Kwalitatief design gaat hand in hand met de beste en meest duurzame materialen

Bovendien vinden de ontwerpers het belangrijk om altijd met hoogwaardige materialen te werken. Dit zorgt ervoor dat de brillen hun krachtige uitstraling houden en dat ze tegen een stootje kunnen.

 

Heb jij dus een Komorebi bril gevonden waar je helemaal verliefd op bent? Dan kan je deze met gemak jarenlang blijven dragen. Kwalitatief design gaat namelijk hand in hand met de beste en meest duurzame materialen. Neem dus een kijkje in onze webshop en vind jouw ideale montuur van Komorebi.

Nieuwe brillen van KOMOREBI EYEWEAR