OAKLEY SPORT

Als sporter wil je altijd het meeste uit jezelf halen – en de ontwerpers van Oakley Sport weten dat. Daarom zorgen zij voor een veelzijdige brillencollectie waar iedere sporter blij van wordt. Ergonomische designs, kwalitatieve lenzen voor iedere gelegenheid en stijlvolle monturen: je vindt het bij Oakley Sport.

Wil je de unieke collectie van

OAKLEY SPORT bij Brilart ontdekken?

Oakley Sport staat altijd voor op maat gemaakt design van de hoogste kwaliteit. De ontwerpers weten namelijk maar al te goed dat iedere sporter weer zijn eigen wensen heeft als het op een bril aankomt. Daarom is het mogelijk om talloze monturen te combineren met verschillende soorten glazen.

Geen enkel sportief avontuur is te veel gevraagd
dankzij de hoogwaardige materialen en ergonomisch design

Wil je graag beschermd worden tegen de zon? Ga dan voor een zonnebril, eventueel met extra bescherming tegen spiegeling van de zon. Is het juist belangrijk om goed zicht te hebben op de piste? Dan zijn getinte glazen de ideale keuze. Dankzij het ruimte assortiment heb jij de mogelijkheid om eindeloos te mixen en matchen, zodat je eindigt met een bril waar je helemaal blij van wordt.

 

Uiteraard zorgen de designers van Oakley Sport er ook voor dat jouw bril tegen een stootje kan. Geen enkel sportief avontuur is te veel gevraagd. Dankzij hoogwaardige materialen en een ergonomisch design weet de bril jou keer op keer te verbazen. Het grote voordeel van Oakley Sport designs: je kunt ze op ieder moment van de dag dragen. Of je nu aan het golfen bent, op je racefiets stapt of je snowboard wilt uitproberen.

 

Interesse? Ontdek dan nu jouw nieuwe bril van Oakley Sport in onze webshop.

Nieuwe brillen van OAKLEY SPORT