GUESS

Jong, sexy en avontuurlijk: dat is de look die de brillen van Guess moeten uitstralen. De moderne designs van dit merk zijn ideaal voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar trendy brillen met een uitdagende touch. Uiteraard mag je bij Guess ook altijd rekenen op de beste kwaliteit.

Wil je de unieke collectie van

GUESS bij Brilart ontdekken?

De ontwerpers van Guess vinden het belangrijk dat jij een statement kunt maken met je bril. Daarom zorgen ze er altijd voor dat het merk zich onderscheidt dankzij uitdagende combinaties. Zo worden unieke prints gecombineerd met opvallende monturen, zodat jij altijd opvalt met je nieuwe stylish bril. Hierbij verliest het merk de klassieke designs ook niet uit het oog.

tijdloze brillen die je liefst iedere dag wilt dragen en die jaar na jaar in de mode blijven

Traditionele monturen zoals pilotenbrillen, wayfarers of simpele ronde glazen worden moeiteloos gecombineerd met felle kleuren en moderne prints die helemaal bij de huidige trends passen. De designers letten hierbij altijd wel op de draagbaarheid van de bril. Ieder ontwerp moet feilloos gecombineerd kunnen worden met jouw favoriete jeans, T-shirts en kleedjes, zodat je altijd een passend accessoire bij de hand hebt. Zo creëert het merk tijdloze brillen die je liefst iedere dag wilt dragen en die bovendien jaar na jaar in de mode blijven. Dat is maar goed ook, want de draagbare brillen van het merk blijven jarenlang mooi.

 

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe bril die een tikkeltje stoer en uitdagend is? Dan zit je goed bij de designs van Guess. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment en shop de nieuwste brillen van Guess in een van onze winkels in Heule of in Torhout.

Nieuwe brillen van GUESS