PENN&INK

Het begon allemaal met een eenvoudig idee, voortgekomen uit indrukken gevormd tijdens de jeugd van de oprichters. Vaders en moeders die hun kostuums en dassen opzij legden zodra zij thuiskwamen van het werk. Hun dagen doorbrachten in ongemakkelijke kleren: bij Penn&Ink wisten ze dat dat niet de betekenis van het leven kon zijn.

Wil je de unieke collectie van

PENN&INK EYEWEAR bij Brilart ontdekken?

Deze inspiratie vormde de basis van hun collecties. De kleding van Penn&Ink draait in de eerste plaats om comfort. Stretch, gemak en flexibiliteit zijn Penn&Ink bijzonder dierbaar en lopen door de gehele collectie.

 

“What we like, we make” En dus besloten ze dat het niet ophield bij het ontwerpen van kleding, Penn&Ink N.Y. gaat verder. Met alles wat ze doen creëren ze een authentieke en inspirerende wereld.

“What we like, we make”

In 2018 lanceerden ze hun onze hoogwaardige brillencollectie, meer dan een aanvulling op hun kledingcollecties. In samenwerking met een brildesigner hebben ze 16 modellen gemaakt, 4 kleuren per model. En er volgt nog meer.

 

De naam Penn&Ink duikt voor het eerst op in Brooklyn, New York. Dit was het merk waaronder Maureen J. Penn en Stanley Ink in de jaren '60 samenwerkten. Penn was de creatieve geest, Ink vertegenwoordigde de zakelijke aspecten. Het merk had een korte levensduur en niemand weet wat er met het duo gebeurd is. Tot Penn&Ink onverhoopt nieuw leven werd ingeblazen.

 

De naam sluit perfect aan bij wat ze met hun label voor ogen hebben. Het Amerikaanse gevoel voor basics in kleding, mode die zowel ontspannen als comfortabel is, maar toch kosmopolitisch. En ook de New Yorkse wijk Brooklyn onderging de afgelopen jaren een ware transformatie. Met Williamsburg als kloppend hart is het het kruispunt van cultuur geworden, eten en mode. Volledig in lijn met hun kleding- en brillencollectie. Een eigenzinnig merk, met een eigenzinnig verhaal. Boeiend en intrigerend.

Nieuwe brillen van PENN&INK