CHLOE

Chloé is een iconisch modehuis dat bekend staat om haar stijlvolle en tijdloze ontwerpen die de moderne vrouw altijd weten te charmeren. Het Franse merk kiest voor een unieke stijl die klassieke elegantie combineert met moderne verfijning. De monturen zijn ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap. Bij Brilart vind je de brillen in verschillende vormen, maten en kleuren.

Wil je de unieke collectie van

CHLOE bij Brilart ontdekken?

Een van de kenmerken die de brillen onderscheidt, is het gebruik van unieke materialen en afwerkingen. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld acetaat van hoge kwaliteit voor de monturen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. Daarnaast zijn sommige modellen voorzien van gouden of zilveren details, wat een luxe-uitstraling geeft aan de bril.

Wist je dat heel wat beroemdheden steevast kiezen voor Chloé? Dit heeft ervoor gezorgd dat het merk snel populair werd en vaak op de wishlist staat van fashionista’s. 

 

Chloé combineert kleuren en texturen op sublieme wijze wat zorgt voor vrouwelijke collecties met een charmante Parijse uitstraling. Het modehuis zet in op zachte materialen, zanderige tinten en vrouwelijke vormen. Kies voor een montuur van Chloé als je op zoek bent naar een stijlvol, iconisch en tijdloos accessoire.

Nieuwe brillen van CHLOE