Wij zoeken versterking voor onze winkel in Heule   Bekijk de volledige vacature 

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

CHLOE

Moderne vrouwen willen sierlijke brillen dragen die tegelijkertijd met de tijd meegaan. Daarvoor ben je bij Chloé aan het juiste adres. Dit merk ontwerpt monturen met een perfecte balans tussen klassiek en modern. Zachte kleuren zoals lichtbruin, poederroze en wit voeren de boventoon, waardoor je deze monturen gemakkelijk combineert met je complete kledingcollectie.

Wil je de unieke collectie van

CHLOE bij Brilart ontdekken?

Elegante monturen met een typische Parijse stijl: dat mag je verwachten van het brillenmerk Chloé. Het merk is dan ook opgericht door een echte Parisienne, Gaby Aghion. Zij wilde in eerste instantie kleding maken die dezelfde kwaliteit had als haute couture, maar die draagbaar en betaalbaar was voor de gemiddelde vrouw.

 

Dit modemerk is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De komst van Chloé monturen kon dus niet uitblijven. De designs van het merk zijn zacht en vrouwelijk, met subtiele kleuren en simpele vormen. Ben je op zoek naar een beetje glitter en glamour? Ga dan voor een van de monturen met kristallen van Swarovski.

Of je nu het beste tot je recht komt met een grote, kleine, ronde of vierkante bril: Chloé heeft het allemaal.

De ontwerpers van Chloé vinden het nog altijd belangrijk dat hun designs draagbaar zijn. Daarom heb je de keuze uit een uitgebreide collectie met talloze vormen en afmetingen. Of je nu het beste tot je recht komt met een grote, kleine, ronde of vierkante bril: Chloé heeft het allemaal. De kwaliteit van het merk mag ook niet vergeten worden. De monturen blijven jarenlang mooi en kunnen bovendien tegen een stootje. Dat maakt ze de perfecte accessoire voor iedere dag.

 

Zie jij jezelf al rondlopen met een van de vrouwelijke designs van dit label? Reserveer dan nu je favoriete bril van Chloé bij Brilart.