De brillen TOP 10 van Brilart

Nog meer dan voor een doorsnee brillenwinkel is het voor ons elk seizoen opnieuw een grote uitdaging om de meest eigentijdse en elegantste brillencollecties te selecteren. De zoektocht naar een nieuw, trendy brillenmerk houdt nooit op.

brillenmerken bij Brilart

Populaire brillenmerken in Belgiƫ

Brilart bouwde doorheen de jaren een zeer fijnzinnig, geraffineerd en verscheiden brillenassortiment uit. Enkele van onze toppers waar we bijzonder trots op zijn.

Onze top 10 brillenmerken:

Buitenlandse en binnenlandse brillenmerken

Een opvallende lijst waarin zowel buitenlandse toppers als Belgische designbrillen prijken. Odette Lunettes, een jonge nieuwkomer op de markt. Maar ook de good old klassiekers van Ray-Ban. Of de zeer typerende ontwerpen van een Lindberg. Allemaal veroverden ze hun plaatsje in onze top 10 van meest populaire brillenmerken.

Lees ook: De Belgische brillenmerken bij Brilart

Binoche brillen bij Brilart

Een speciale vermelding voor Binoche. Het eigentijdse Belgische merk, met producties in Frankrijk en Italiƫ, introduceerde als een van de eersten de tweekleurige brilmonturen. Daarmee waren ze een absolute trendsetter. Het vernieuwende karakter van Binoche, een samentrekking van de namen van de oprichters, kan op een rijke schare aanhangers rekenen. Echte fans van het merk. En dat vinden we bij Brilart meer dan terecht.

Benieuwd naar de brillen van Binoche? Ontdek onze collectie in de webshop!