KOMONO

Komono is een merk dat staat voor ambachtelijke brillen van Belgische grond. Dit jonge merk is in 2005 opgericht en is al vanaf het eerste moment bezig met het ontwikkelen van de perfecte minimalistische stijl. Door ieder element te perfectioneren, weten de ontwerpers ijzersterke monturen te maken die de tand des tijds als geen ander doorstaan. 

Wil je de unieke collectie van

KOMONO bij Brilart ontdekken?

Het Belgische brillenmerk Komono werd in het leven geroepen door Raf Maes en Anton Janssens. Deze dromers en designers wilden niets liever dan het creëren van een brillenlijn met een sterke minimalistische uitstraling. Less is more: strakke lijnen en kwalitatieve materialen zorgen ervoor dat iedere bril de juiste uitstraling heeft die helemaal bij de moderne tijd past. 

 

De designers geloven dat het de kleine dingen zijn die ertoe doen. Daarom hebben zij oog voor detail en geven ze ieder ontwerp een subtiele touch mee die ervoor zorgt dat de brillen van Komono een unieke stijl krijgen. 

Less is more: Komono is een brillenlijn met een sterke minimalistische uitstraling 

Als echte perfectionisten weten de ontwerpers bovendien precies waar ze op moeten letten om de meest hoogwaardige monturen samen te stellen. Dat gaat verder dan design, want ook de kracht en duurzaamheid van een bril moet aan de hoogste eisen voldoen. Met behulp van vakmanschap en de beste materialen zijn de brillen van Komono echte tijdloze items die zichzelf jaar na jaar blijven bewijzen. 

 

Innovatie is ook een van de focuspunten van Komono. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is het mogelijk om een bril samen te stellen die jou perfect zicht geeft. 

Nieuwe brillen van KOMONO