RAY-BAN

Ray Ban is hét brillenmerk dat al tientallen jaren door de grootste sterren wordt gedragen. Cool, tijdloos en kwalitatief: zo zijn de monturen van dit merk samen te vatten. Al vanaf het eerste moment zorgen de ontwerpers van Ray Ban ervoor dat jij altijd het beste zicht hebt, maar dan wel op een stijlvolle manier. 

Wil je de unieke collectie van

RAY-BAN bij Brilart ontdekken?

Het is niet gek dat Ray Ban bekend staat als een merk dat kwaliteit levert. Het brillenmerk werd namelijk opgericht in 1937, toen de Amerikaanse Air Force op zoek was naar zonnebrillen die geschikt waren voor extreme situaties. Piloten moesten te allen tijde optimaal zicht hebben, waardoor de glazen van de brillen aan de hoogste eisen moesten voldoen. 

 

Deze liefde voor innovatie en kwaliteit vind je vandaag de dag nog steeds terug in de designs van Ray Ban. De laatste technologische snufjes worden gebruikt om monturen te creëren die jouw zicht optimaliseren. Kleurfilters, polarized lenzen of fotochromatische lenzen? Je vindt het allemaal in de collecties van dit merk. Deze brilglazen van de toekomst worden altijd in een modieus jasje gehesen. 

Cool, tijdloos en kwalitatief: zo zijn de monturen van dit merk samen te vatten 

Ray Ban is bekend geworden met een aantal iconische monturen, zoals de Aviator en de Wayfarer. Beide designs zijn cool en casual, waarbij de ene bril meer een vintage uitstraling heeft, terwijl de Wayfarer perfect bij de moderne look past. Ieder montuur komt in veelzijdige kleuren, van ingetogen zwart of wit tot opvallend groen, blauw of zelfs roze. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat vrijwel iedere man en vrouw kan slagen bij de collectie van Ray Ban. 

Nieuwe brillen van RAY-BAN